Over mij

Mijn naam is Georgette Mulder. Sinds juli 2017 werk ik in mijn eigen praktijk als wandelcoach, psychomotorisch therapeut en ontspanningstrainer.  Ik ben ook MindEyePower practitioner. Ik heb meer dan 30 jaar als psychomotorisch therapeut in de GGZ gewerkt. Ik heb 9 jaar in een psychiatrisch ziekenhuis in Deventer gewerkt. Sinds 1991 werkte ik in Breda bij een deeltijd behandeling voor mensen met persoonlijkheidsproblematiek. Ik ben als lerares Lichamelijke opvoeding opgeleid aan de Christelijke Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Arnhem. Daarna heb ik klinische en gezondheidspsychologie gestudeerd in Utrecht. Sinds 1982 werk ik als psychomotorisch therapeut (PMTer)
Als PMTer help ik mensen om op een ervaringsgerichte manier met  hun klachten en problemen aan de slag te gaan.  Wat kun en wil je veranderen, hoe kun je accepteren wat niet te veranderen is?
 Ik ben nieuwsgierig naar de interacties tussen lichaam en geest. Ik volg regelmatig  nascholingen en trainingen gericht op psychomotorische therapie, stressmanagement, traumaverwerking, mindfulness, emotieregulatie, hartcoherentietraining en schematherapie.
 Op het gebied van  psychotherapie ben ik geschoold en heb ik veel ervaring in  Dialectische Gedrags Therapie en vooral Schematherapie.
  Door mijn eigen bedrijf op te zetten wil ik mijn ervaring gebruiken om nog meer mensen te helpen met het vinden van rust in hun lijf , hoofd en in hun leven.
 Georgette Mulder
is psychomotorisch therapeut en lid van de NVPMT ( Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Therapie)
en de FVB ( Federatie Vaktherapeutische Beroepen)
Geregistreerd psychomotorisch therapeut bij de SRVB ( Stichting Registratie Vaktherapeutische Beroepen).
Registratie nummer 2828.
AGB code zorgverlener: 90100549.
De Praktijk voor stressmanagement en PMT.
adres : De Vutter 15 5221BD  Engelen- ‘s-Hertogenbosch.
KvK nummer :  63258358.
AGB code onderneming: 90060150.